SİVAS / SUŞEHRİ - Şehit Bayram Yüce Ortaokulu

May

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yeni bir eğitim modeli ve vizyonu ile hazırlanan "Türkiye Maarif Modeli" yayınlandı.

Nis

Okulumuzda yürütülen çedes projesi kapsamında nisan ayı değeri olan "Sevgi,Dostlu,Vefa" ile ilgili öğrencilerle beraber pano çalışması yapıldı.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile 23 Nisan programı düzenlendi.Çeşitli gösteriler ve yarışmalar yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine yönelik Kütüphaneler haftası dolayısıyla ilçe kütüphanesi gezisi düzenlendi.

Mrt

ÇEDES Projesinin Mart ayı değeri olan "Vatanseverlik" ile ilgili öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile pano çalışması yapıldı.

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma etkinliği

Mrt

Okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen çeşitli yarışmalara katılarak dereceye giren öğrenciler kurumumuz tarafından da ödüllendirildi.Katılım sağlayan bütün öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Hediyelerinden dolayı okul müdürümüz Basri REŞBER'E de teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü ile ilgili program düzenlendi.Programda öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiir ve oratoryo gösterisi yapıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası dolayısıyla okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katkılarıyla program düzenlendi.Günün anlam veöenmi ile ilgili konuşma yapılarak çeşitli şiirler öğrenciler tarafından okundu.Emeği geçen herkese teşekür ederiz.

Mrt

Çanakkale zaferinin 108.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katlımı ile sergi düzenlendi.Yapılan programa Sayın İlçe Kaymakamı Ahmet KORKMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan YILDIZ katılım sağladı.Sergi gezildikten sonra katılım sağlayanlara üzüm hoşafı ve tam buğday ekmeği ikram edildi.

Ock

Okulumuzdaki karne törenine Sayın Kaymakamımız Ahmet Korkmaz katılarak öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu.Öğrenciler ile kısa sohbet eden Kaymakam Bey öğrencilere iyi tatiller temennisinde bulunarak öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet etkinlikleri yapıldı.Öğrencilerin etkin katılımı ile kelime oyunu, yetenek paylaşım ve görsel sanat,bilim ve spor saatinde opyunlar oynandı.Öğrenci ve öğretmenler keyifli zaman geçirdiler.

Ara

Okulumuzda afet farkındalık eğitimi bütün öğrenci ve öğretmenlerin ortak katılımı ile gerçekleşmiştir.6.Ders saatinde aynı anda bütün sınflarda eğitim başarı ile tamamlanmıştır.

Ara

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

"Milli tutumu ve üretimi artırmak, yatırımı geliştirmek, yatırımları verimli şekilde kullanmak devletin hedefidir."